Red Bull – Star Burger

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Vores Mad-Lanista er et smut forbi Star Burger på Vesterbro denne onsdag aften. De har mange forskellige burgere, der mere eller mindre alle sammen lyder meget nytænkende. Men virkeligeheden er en anden. Desværre. Læs hele anmeldelsen af denne Red Bull burger lige her. 

Bollen

Bollen i denne burger er en grovbolle med masser af kerner. Den er tør og er tydeligt blevet ristet i en ovn, så den er blevet meget mere sprød som en tvebakke, i stedet for at være en blød burger bolle.

Bøffen

En lækker stor bøf med masser af smag og stegt meget fint.Lidt tør måske, men den er meget tæt på at være som sådan en skal være.

Fyldet

Der står i menuen at der er chorizo i burgeren, så det er som sådan ikke nogen overraskelse. Men at hele burgeren smager så meget af chorizo, som den gør, det er ærgerligt.

Derudover er der masser af mozzarella og en masse grønt. Men desværre er salaten ikke helt vasket grundigt nok. Så det knaser lidt for meget.

TIlbehøret

Deres pommes frites er grove og ser hjemmelavede ud, men de er bløde og ikke specielt interessante. Vores Mad-Lanista bestiller også en portion løgringe. De ser meget pæne ud i det de kommer ind, men der er rigtig meget olie på dem og for lidt salt.

Dyppelsen

Vores Mad-Lanista bestiller en sort peber dressing til sin burger, men den er næsten uspiselig. Den smager alt for meget af peber, hvilket egentlig er lidt synd, for der er rart at prøve noget andet end det man er vandt til at få som dyppelse.

Drikkelsen

Der bliver bestilt en stor cola, som er en halv liter cola på plast flaske, der er hældt op på et glad med nogle isterninger. Ikke noget specielt, men det er bedre end post-mix. Og så er prisen på 45 kr. for en stor cola egentlig ganske okay.

Prisen

189 kr for det hele er egentlig en okay pris for alt det vores Mad-Lanista får, men kvaliteten er der bare ikke helt.

Det kejserlige touch

På papiret er der bestemt point for at forsøge at lave en burger som denne, med chorizo, der er lidt nytænkende. Men den er bare ikke helt så lækker som den kunne være. Og at kalde det en gourmet burger virker helt forkert. Desværre. Der er lidt points for nytænkningen, men ikke for udførelsen.


Dansk Take Away Award 2015

Der er skudt gang i DTAA15 og selvom vi ikke er de store fans af denne burger, så kan du godt synes at Star Burger er fantastisk. Hvis det er tilfældet, så smut ind forbi dtaa15.dk og afgiv din stemme. Så er Star Burger med i kampen og du har mulighed for at vinde ét af fem gavekort á 1000 kr til JUST EAT.


Vores Mad-Lanista er et smut forbi Star Burger på Vesterbro denne onsdag aften. De har mange forskellige burgere, der mere eller mindre alle sammen lyder meget nytænkende. Men virkeligeheden er en anden. Desværre. Læs hele anmeldelsen af denne Red Bull burger lige her.  Bollen Bollen i denne burger er en…

Ja hvad skal man sige, den tabte slaget

Bollen - 1
Bøffen - 7
Fyldet - 1
Tilbehøret - 2.5
Dyppelsen - 1
Drikkelsen - 7
Prisen - 4.5
Et kejserligt touch - 2

3.3

En på papiret meget spændende burger, men i virkeligheden fejler den stort. Bestemt ikke en burger vi kan anbefale, med mindre man er sindsygt glad for den fede smag af rigtig meget chorizo.

3
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Red Bull – Star Burger' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved