Rösti Burger
– Skiburger – RF15

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Endnu en Skiburger må bide i støvet til fordel for imperiets magt. Denne gang er det en Rösti Burger, eller rettere Skiburger’s svar på en vegetarburger. Læs vores Mad-Lanista anmeldelse her.

Bollen

En meget lille bolle, uden specielt meget fylde, dog lidt grov, så man får lidt fibre. Og så er den rent faktisk lun, hvilket altid er rart. Men den kan simpelt hen ikke stå distancen. Denne burger er simpelthen så smattet, at det hele falder fra hinanden. Ikke just det nemmeste at styre når man er på farten.

Röstien

Det er den samme rösti som man finder i Skiburger’s 360 Burger, men denne gang er den langt fra stegt nok. Så den falder meget nemt fra hinanden. Det gør at burgeren mister sin struktur og det hele sejler. Samtidig med rösti’en ikke smager af ret meget.

Fyldet

Friskt grønt som altid fra Skiburger, men lidt for meget dressing, når man tænker på rösti’ens “tilstand”. Det hjælper ikke rigtig på at holde burgeren sammen.

Prisen

60 kr. er måske lidt dyrt for burgeren, det er dog rimelig standard festivalburger pris. Ikke at den i selv selv er dårlig, selvom den er svær at spise, men der er bare ikke rigtig råvarer i den til at retfærdigøre prisen. 50-55 kr. ville være mere rimeligt.

Det kejserlige touch

Rösti er normalt en vinder, men denne burger falder fra hinanden. Og så er den generelt set kedelig uden vildt meget smag. Og så der er ikke ret mange points at hente for rösti’en, fordi den ikke er stegt nok.

Endnu en Skiburger må bide i støvet til fordel for imperiets magt. Denne gang er det en Rösti Burger, eller rettere Skiburger's svar på en vegetarburger. Læs vores Mad-Lanista anmeldelse her. Bollen En meget lille bolle, uden specielt meget fylde, dog lidt grov, så man får lidt fibre. Og så…

En rösti burger må bide i støvet

Bollen - 6.5
Rösti'en - 5
Fyldet - 5
Prisen - 6
Et kejserligt touch - 3

5.1

Et bud på en vegetarburger, men den er ikke særlig praktisk på en festival. Den falder simpelthen fra hinanden, hvilket ikke er særlig smart når man bevæger sig fra den ene koncert til den næste.

5
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Rösti Burger
– Skiburger – RF15' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved