Smothered – Liberty Burgers & Bar

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

I forbindelse med en tur i biografen slog vores madlanista et smut forbi Liberty på Fisketorvet. Et sted han længe gerne har villet besøge, lige siden deres åbningsfest. Denne fredag aften skete det så. Læs anmeldelsen af hans burger her under. 

Bollen

En klassisk briochebolle, hvor Liberty’s logo er blevet trygt på toppen. En meget fin detalje. Og det er da også en ganske lækker bolle.

Bøffen

Bøffen har masser af smag og er egentlig meget fint stegt. Der kunne dog godt have været lidt mere kød.

Fyldet

Ganske fin ost (der dog ikke er helt smeltet), spejlæg og løgringe er ting der klart skal nævnes som det positive, selvom løgringene sagtens kunne have været større eller flere af dem. Men problemet opstår i forbindelse med rucolasalaten i burgeren. Selvom det stod skrevet på menuen, så det ikke kom som en overraskelse, så er det stadig underligt og det er som om det ikke rigtig passer ind i denne burger (for ikke at sige burgere i al alminderlighed).

Tilbehøret

En håndfuld hjemmelavede pommes frites har vores Madlanista valgt til denne burger. Ved første øjekast ser de en smule kedelige ud og de er da heller ikke specielt sprøde, men de er meget fint saltet og smager egentlig meget godt.

Dertil bestilte vores Madlanista også en portion løgringe til 49 kr. og de er bestemt ikke særligt interessante. Desværre.

Dyppelsen

Deres udvalg af dyppelse er ikke specielt stort, men deres mayo, der er hjemmelavet, er meget lækker.

Drikkelsen

En stor cola – postmix. Det er som det nu er, men rart med muligheden for at vælge noget større end blot en flaskecola.

Prisen

110 kr. for burger, pommes frites og dyppelse er egentlig en meget fair pris for en burger. Der kunne godt have været lidt mere kød og lidt flere pommes frites til den pris.

Det kejserlige touch

En burgerrestaurant med en masse forskellige burgere, dog nogle der giver lidt mere mening end andre, men et meget fint udvalg. Men selve stedet har et lidt underligt vibe og tjenerne løber rundt. Hvilket resulterer i at de ikke har specielt meget kontakt med restaurantens gæster. Det er lidt ærgerligt, for man får en følelse af at serviceniveauet er meget.

Adressen

Du finder Liberty Burgers & Bar på Fisketorvet i København.

I forbindelse med en tur i biografen slog vores madlanista et smut forbi Liberty på Fisketorvet. Et sted han længe gerne har villet besøge, lige siden deres åbningsfest. Denne fredag aften skete det så. Læs anmeldelsen af hans burger her under.  Bollen En klassisk briochebolle, hvor Liberty’s logo er blevet…

En burger med rucola og spejlæg bider i støvet

Bollen - 8
Bøffen - 7.5
Fyldet - 4
Tilbehøret - 6.5
Dyppelsen - 6
Drikkelsen - 7
Prisen - 6.5
Et kejserligt touch - 5.5

6.4

En generelt set god burger, trods lidt besynderligt indhold og yderst kedelige løgringe. Og til en ganske fair pris.

6
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Smothered – Liberty Burgers & Bar' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved