Tokyo – Halifax – Valby

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Den første af mange burgere hos Halifax der må se sig slået at Burgerimperiet, er en såkalt Tokyo. Læs her hvad vores udsendte Madgladiator synes om den. 

BOLLEN

På Halifax kan man vælge en lys standard burgerbolle eller burgerbolle bagt med grovmel. Vores Madgladiator har valgt den sidstnævnte. Dog er det ikke en bolle, der gør sig bemærkket, den er ganske standard, men mere kunne man måske heller ikke forvente. Men Madgladiatoren nævner at han vil gå efter en lys bolle næste gang.

BØFFEN

Vores Madgladiator går efter den ekstra store bøf (250g). Der blev dog ikke spurgt ind til, hvordan bøffen skulle steges, og det plejer Halifax at være gode til at huske. Det gode ved bøffen er, at man ikke er i tvivl om, at der er den mængde bøf, man har bestilt. Det dårlige er dog, at den er stegt så meget, at den er blevet en smule tør.

FYLDET

Navnet afsløre at burgeren er japansk inspireret. Fyldet består af aioli, miso-bqq (sauce lavet af sojabønner og bqq), gul peberfrugt, salat og slutteligt en asiatisk kålsalat, som er lavet af rødkål og gulerødder som højst sandsynligt har ligget marineret i en form for limesaft. Det hele er ganske vellykket.

TILBEHØRET

Selvom Halifax har både salat, tortillas og kartoffelmos som tilbehørsmuligheder, er det eneste rigtige for vores Madgladiator pommes frites til en burger. De er dog ikke imponerende. Friturestegte grove kartoffelbåde – de er ikke dårlige, men heller ikke voldsomt spændende.

DYPPELSEN

Der er valgt en lidt pikant dyppelse, Chipotle, som er lidt røget i smagen og ganske udemærket. Men hvis man ikke er til det stærke, kan man vælge en af de andre muligheder som aioli, mayo, remoulade og salsa. Og så står der ketchup på bordene. Så der er noget for alle.

Drikkelsen

Vores udsendte Madgladiator er en stor ølentusiat, så derfor faldt valget på en stor hvede øl, som var dejligt læskende og supplerede den japanske burger fortræffeligt.

PRISEN

Man betaler 130 for en Tokyo, og det er inkl. tilbehør. Dog har man ikke mulighed for at vælge tilbehøret fra, det er alt eller intet, det er deres koncept. Dette er lidt beklageligt, hvis man kun har appetit til burgeren, men det har Madgladiatoren dog aldrig selv oplevet, så han synes, at prisen er fair nok.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Et japansk ordsprog siger “Dumplings rather than flowers.” hvilket betyder noget i retningen af, at de praktiske ting (mad) er vigtigere end de æstiske ting (blomster). Dette ordsprog ville vi dog ikke sætte i forbindelse med Halifax, da både det æstiske og det praktiske fungerer rigtig godt. Dog kunne man godt savne den lille x-factor eller bare det lille ekstra touch på burgeren, så den kan nå de kejlserlige højder. Måske forsøgte de på det, da de vedlagde en lille Big Ben karamel ved regningen, det må stå hen i det uvisse.

Den første af mange burgere hos Halifax der må se sig slået at Burgerimperiet, er en såkalt Tokyo. Læs her hvad vores udsendte Madgladiator synes om den.  BOLLEN På Halifax kan man vælge en lys standard burgerbolle eller burgerbolle bagt med grovmel. Vores Madgladiator har valgt den sidstnævnte. Dog er…

En Tokyo burger hos Halifax i Valby måtte give fortabt da Burgerimperiet kom forbi

Bollen - 6
Bøffen - 6
Fyldet - 9
Tilbehøret - 7
Dyppelsen - 9
Drikkelsen - 9.5
Prisen - 7
Et kejserligt touch - 6

7.4

En ganske fin burger som dog godt kunne være bedre. Den har masser af smag men fejler lidt i forhold til bøffen og bollen. Desværre.

7
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Tokyo – Halifax – Valby' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved