Umami Burger
– Haché Gourmet Burgers – Valby

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Det her er den første af mange burgere fra Haché Gourmet Burgers der indtil videre må se sig slået af imperiets magter. En såkaldt Umami Burger. Læs her hvad vores udsendte Madgladiator synes om den. 

BOLLEN

Der er 3 varianter, eller det vil sige 2 – en mørk og en lys – og så en tredje variant der hedder “Low Carb”, der er med ekstra salat i stedet for bolle. Når der står “Low Carb” tænker man måske mere stenalderkost, men det er ikke tilfældet. Vores Madgladiator vælger den lyse bolle, men den er ikke noget særligt, og den smuldre lidt væk.

BØFFEN

Der er mulighed for at vælge lammekød i sin burger, men vores Madgladiator vælger den klassiske okse-version. Der bliver ikke spurgt ind til hvordan Madgladiatoren ønsker sin bøf, men ikke desto mindre, så sad den lige i skabet. Den er let rose i midten, meget saftig og fuld af smag.

FYLDET

Fyldet i en Umami Burger består af trøffelpuré, parmesan, cheddar, semi-dried tomater, stegte svampe, syltede løg og misomayo. Trøffel plejer normalt at være meget gennemtrængende, men i det her tilfælde kan man slet ikke smage det. De syltede løg skar meget tydeligt igennem med en syrlighed, som overdøver de andre smagsindtryk, hvilket er en skam.

TILBEHØRET

De rustikke pommes frites er gode, sprøde og saltede til perfektion. Det skal nævnes at der også mulighed for at vælge andet tilbehør, som løgringe, chili bønner eller salat.

DYPPELSEN

Vores Madgladiator vælger en Bearnaise-mayo, hvilket må passe godt til en Umami Burger. Den smager dog af eddike tilsat en smule bearnaise-essens og nogle hakkede urter. Ikke just nogen god oplevelse.

Drikkelsen

Som sædvanligt er denne Madgladiator tilhænger af øl. Og hos Haché Gourmet Burgers er ølmulighederne mange. Valget falder på en af hans favoritøl, en Ravnsborg Rød fra Nørrebro Bryghus. Den kan der ikke sætte en finger på.

PRISEN

100 kr. for en burger, med mulighed for tilbehøre til 35 kr. Øllen koster 55 kr. Så for 190 kr. er vores Madgliator blev mæt uden at føle sig snydt.

ET KEJSERLIGT TOUCH

Det er meget fin lille detalje, at fritterne kommer i et lille friturenet. Det giver lidt ekstra til hele måltidet.

Det her er den første af mange burgere fra Haché Gourmet Burgers der indtil videre må se sig slået af imperiets magter. En såkaldt Umami Burger. Læs her hvad vores udsendte Madgladiator synes om den.  BOLLEN Der er 3 varianter, eller det vil sige 2 - en mørk og en…

En Umami Burger fra Haché Gourmet Burgers måtte se sig slået

Bollen - 6
Bøffen - 9.5
Fyldet - 6
Tilbehøret - 8
Dyppelsen - 3
Drikkelsen - 9
Prisen - 8
Et kejserligt touch - 7.1

7.1

En god bøf med masser af smag, og fantastiske pommes frites er hvad vi kan tage med fra denne burgeroplevelse. Men gå uden om Bearnaise-mayoen. Så gourmet er måske så meget sagt.

7

Haché Gourmet Burgers Valby Marsbar

Dessert

Hos Haché Gourmet Burgers kan man til dessert få en friturestegt Marsbar og den skal vores Madgladiator prøve. Men det er ikke just nogen større kulinarisk oplevelse, den smager af det det er, en friturestegt Marsbar. Og så ser det meget specielt ud. Men vi synes lige det skulle nævnes alligevel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Umami Burger
– Haché Gourmet Burgers – Valby' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved