Vi anmelder landest burgere for at finde de bedste af slagsen

Wagyu “Cobe” Burger – MAD

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Endnu en gang er vi på MAD. Og denne gang er det for at sætte tænderne i deres burger med Kobe-kød. Muligheden for at få sådan en burger kan vores Mad-Lanista ikke modstå. Læs her hans anmeldelse af deres Wagyu "Cobe" Burger.  Bollen En virkelig lækker blød bolle, ristet på skæresiden…

En japaner må se sig slået

Bollen - 9
Bøffen - 6
Fyldet - 7.5
Tilbehøret - 7.5
Dyppelsen - 9.5
Drikkelsen - 6.5
Prisen - 3
Et kejserligt touch - 6

6.9

En burger der skruer forventningerne helt i vejret, men som desværre ikke leverer smagsoplevelser til prisen.

7

Endnu en gang er vi på MAD. Og denne gang er det for at sætte tænderne i deres burger med Kobe-kød. Muligheden for at få sådan en burger kan vores Mad-Lanista ikke modstå. Læs her hans anmeldelse af deres Wagyu “Cobe” Burger. 

Bollen

En virkelig lækker blød bolle, ristet på skæresiden som den skal være. Den er gylden og med en svag sødme, som en rigtig brioche bolle.

Bøffen

En bøf lavet af hakket Kobe-kød. Det virker lidt mærkeligt at hakke Kobe-kød, da det jo er kendt for at være fantastisk mørt. Det smager egentlig bare af hakket oksekød, man kan dog godt smage at det er meget magert, men det betyder bare, at var det ikke for fyldet, så var denne burger meget tør.

Fyldet

Der er lidt røget mozzarella, et par skiver bacon, en BBQ sauce der meget fint matcher den røgede smag fra mozzarellaen, og så en klat baconnaice, det samme som dyppelsen. Det er egentlig meget lækkert, masse af smag til det ellers meget fedtfattige kød.

Tilbehøret

Løgringe vinder hver gang, specielt de hjemmelavede af slagsen. Og så er de slet ikke så olierede som sådan nogle plejer at være. Så de er virkelig lækre, der er dog ikke specielt mange i forhold til hvad man giver for dem.

Dyppelsen

En sindsygt lækker baconnaise vælger vores Mad-Lanista som dyppelse. Den passer helt fantastisk godt til løgringene. Den kan klart anbefales.

Drikkelsen

En stor coca cola er nu en gang hvad en stor coca cola er. Ingen overraskelser her.

Prisen

Burgeren i sig selv koster 195 kr. For den pris forventer man en burger ud over det sædvanlige, og jo, det er Kobe-kød, men det var ikke lige så lækkert som vores Mad-Lanista havde forventet. Dertil kommer så en 47 kr. for løgringe og dyppelse og 49 kr. for en 0,5 L cola. ikke just et billigt måltid.

Det kejserlige touch

De formår at ramme den amerikanske stemning med et “nordisk touch”, hvilket vi gør stedet til “modern” american diner. Det skal de klart have points for, og der er alt hvad hjertet begærer. Alt fra burgere til bøffer og sodavand til cocktails. Men deres priser er desværre for høje set i forhold til kvaliteten. Det skyldes højst sandsynligt deres placering ved siden af Tivoli. Det er just en billig adresse.

Adressen

Du finder MAD i starten af Vesterbrogade, lige ved siden af Tivolis hovedindgang

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter


'Wagyu “Cobe” Burger – MAD' have 2 comments

 1. 01/01/2016 @ 11:37 Lone

  Hej og tak for en fin side som trækker mundvand og får maven til at knurre!
  Wagyu kød er bl.a kendt for sit høje fedtindhold, og der er masser af ureelt kød lige til at hakke til lækkert fedtholdigt, smagfyldt burgervenligt hakkekød. Så hvis bøffen var tør, har I måske fået en forkert ko i bollen, eller bøffen er usandsynligt, utroligt gennemstegt. Så prøv lige igen og tænk over hvad I skriver.
  God dag og nyt år fuld af burgere i vente…også lækre Wagyu
  Venligst Lone
  Ps. Google Wagyu, det kan man godt blive klogere af.

  Reply

  • 01/01/2016 @ 13:43 admin

   Hej Lone
   Tusind tak for dine fine ord og din kommentar. Der er ikke andet for at vi må ind og prøve den igen. For det er meget muligt at vi blot har fået en forkert ko. Og så må vi lige se om vi ikke kan nå at blive lidt klogere på Wagyu inden da.
   Godt nytår.
   Hilsen
   Anders fra Burgerimperiet

   Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

©Burgerimperiet & ©2017 DESIGNafd. All rights reserved