Bedste Burger På Bornholm

D. 22.04.2021
Image: Pixabay, Munkedal

Bornholm også kaldet solskinsøen byder på mange lækre spisesteder! Men hvor skal man spise når lækkersulten trænger sig på, og man bare har lyst til en stor burger med det hele? Det vil jeg herunder prøve at uddybe! 

  • Spektakel - Et lille og hyggeligt spisested lige midt i Gudhjem. Spektakel byder på simple menuer lavet med lokale og økologiske råvarer fra øen som de 100% kan stå inden for. Bøfferne kommer fra græssende naturkvæg, som er at finde på Bornholm. Når man besøger spisestedet bliver man taget godt imod de sødeste tjenere som enten viser dig om i den hyggelige baggård med lyskæder og levende lys, eller ind i de indendørs hyggelige rammer. På menuen ser man for et eksempel en lækker Spektakel burger med en grillet bøf fra naturkvæg, brioche bolle, vesterhavsost, bacon og hjemmelavet chilimayo, hjemmesyltet surt, salat og sprøde kartofler ved siden af. Er man vegetar er der også en lækker vegetarmenu som består af avocado, grillet peberfrugt, artiskokcreme, syltet rødløg, salat og tomat i en lækker brioche bolle. Er man ikke den store burger spiser, tilbyder de også en tapas tallerken med alt fra lækre pølser til rygeost creme som selvfølgelig er serveret med lækkert hjemmebagt brød. Mulighederne er mange og Spektakel er helt sikkert en besøg værd, hvis man er på Bornholm! 

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til ovenstående indhold. Hos Perlen Odense shopper man specielt gerne Susanne Friis Bjørner. Herfra siger vi tusind tak.

Relaterede indlæg
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
Jeg har altid været fan af løgringe, både dem man selv laver og dem man køber fra frost.Fo…
Det er lørdag aften, solen skinner, du og vennerne nyder aftenstrålerne på terrassen og de…
Vi kommer alle i en situation, hvor vi har lyst til at spise en god, gammeldags burger. En…
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
I de senere år er der kommet mere og mere fokus på, at vi skal spise mindre kød. Dette sku…
Der er sket lidt af et boom inden for den Aarhusianske burger-scene. Her finder man utalli…