Burger Uden Brød Og Bøf

D. 28.10.2022
Image: Pixabay, jatocreate

Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ikke indeholder brød eller bøf, så læs endelig videre.

Lad mig præsentere: Portobello-burgeren!

Portobello er en dejlig svamp, som nemt kan erstatte brødet. Den er med til at give en masse ekstra saft og dejlig smag. Resten af burgeren er, som altid, til fri inspiration. Nedenunder her kan du læse og lære, hvordan du skal håndtere svampene, så de bliver helt perfekte og klar til burger-night! Her kan du også nemt være kreativ med bøffen, som enten kan bestå af gulerødder, rødbeder eller selleri.

Opskrift:

1. Afhængigt af hvor mange mennesker I er, så køb portobelloer ud fra det. I denne opskrift tager jeg udgangspunkt i mad til 4 personer, derfor 8 portobellosvampe.

2. Vask svampene grundigt uden at ødelægge dem for meget. Tør dem derefter i et klæde.

3. Placér dem på en bageplade (med bagepapir) og krydr dem med salt, peber og put dem i ovnen. De skal bages ved 180 graders varmluft. De skal bages ca. 15 minutter, alt efter størrelse.

4. I mellemtiden kan du gøre alt andet tilbehør klar. 'Bøffer', salat, dressing, tomater, agurk. Listen er lang :-)

5. Når svampene er færdig, tager du dem ud af ovnen og lader dem hvile i ca. 5 min. Væden skal lige løbe lidt væk.

6. Så er det byg-selv-burger tid! Du bruger to svampe til én burger, en top og en bund.

Mums!

Denne tekst er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe ankelkæde. Heraf marketet, som du ser øverst.

Relaterede indlæg
Jeg har altid været fan af løgringe, både dem man selv laver og dem man køber fra frost.Fo…
Det er lørdag aften, solen skinner, du og vennerne nyder aftenstrålerne på terrassen og de…
Bornholm også kaldet solskinsøen byder på mange lækre spisesteder! Men hvor skal man spise…
Vi kommer alle i en situation, hvor vi har lyst til at spise en god, gammeldags burger. En…
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
I de senere år er der kommet mere og mere fokus på, at vi skal spise mindre kød. Dette sku…
Der er sket lidt af et boom inden for den Aarhusianske burger-scene. Her finder man utalli…