Opskrift: Burger Uden Bøf

D. 04.02.2021
Image: Pixabay

I de senere år er der kommet mere og mere fokus på, at vi skal spise mindre kød. Dette skulle både være rigtig godt for klimaet, dyrevelfærden og ikke mindst os selv, at vi spiser færre køer, og flere grøntsager. Derfor har vi taget skeen i egen hånd, og giver dig vores bud på den bedste burger, der slet ikke indeholder kød.

Burgeren er super simpel at lave, smager lækkert og er helt uden kød. Imponer din familie eller andre med denne lækre burger, der både er god for kroppen og for samvittigheden. Portionen er beregnet til fire personer.

Ingredienser & fremgangsmåde

Til “bøfferne”

  • 2 dåser kidney bønner
  • 1 rødløg
  • 1 rød peber
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 1 dl bouillon
  • 75 gram havregryn
  • 75 gram rasp
  • 1 håndfuld persille
  • Salt
  • Peber

Hak alle grøntsager fint, og bland det hele sammen til en fars. Lad det stå og samle sig i 15 minutter, hvorefter du former det til bøffer. Steg herefter bøfferne i olie med en bøfring. Bøfferne skal have 3 til 5 minutter på hver side ved middelhøj varme.

Øvrige

  • 4 burgerboller
  • 4 tomater
  • 1 Icebergsalat
  • Burgerdressing
  • 1 løg

Afslut med at samle burgerne med den mængde dressing og grøntsager, du ønsker.

Denne tekst er udgivet i samarbejde med Moodings. Der kan du blandt andet shoppe: Meraki.

Relaterede indlæg
Jeg har altid været fan af løgringe, både dem man selv laver og dem man køber fra frost.Fo…
Det er lørdag aften, solen skinner, du og vennerne nyder aftenstrålerne på terrassen og de…
Bornholm også kaldet solskinsøen byder på mange lækre spisesteder! Men hvor skal man spise…
Vi kommer alle i en situation, hvor vi har lyst til at spise en god, gammeldags burger. En…
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
Der er sket lidt af et boom inden for den Aarhusianske burger-scene. Her finder man utalli…
Jeg tror at alle på et eller andet tidspunkt har tænkt på, at det vel egentlig kunne være …