Bedste Burgerbøffer
D. 09.06.2021Image: Pixabay, OpenClipart-Vectors
Det er lørdag aften, solen skinner, du og vennerne nyder aftenstrålerne på terrassen og der er tændt op i grillen. Aftenens menu står på hjemmelavet burger med det hele og der er tale om, at der skal være bøffer både til kødspiserne og vegetarerne. Så her kommer der to rigtig lækre opskrifter på burger bøffer til både kød- og plantespiserne!
Saftige burgerbøffer af oksekød
- 600g magert hakket oksekød
- 1 æg
- 0.5 tsk. røget paprika
- 1 fed hvidløg, presset
- 1 tsk. engelsk sauce
- 1 skive sprødt bacon, hakket fint
- 1 tsk. salt
- Friskkværnet peber
Det hele ældes godt sammen til en homogen masse. Lad det stå på køl og trække i 30 minutter og form så farsen til 4 lige store bøffer. Krydr med salt og peber på begge sider og gør den klar til grillen.
Lækre vegetarbøffer
- 2 dåser kidneybønner
- 1 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 stor tsk. røget paprika
- 1 spsk. engelsk sauce
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 75 g havregryn
- 75 g rasp
- 1 stor håndfuld persille
- Salt og peber
Kidneybønnerne drænes for væde og skyldes grundigt. Blend dem herefter groft i en foodprocesser og kommes derefter i en skål. Hak rødløg, hvidløg og peberfrugt fint og bland det sammen med de hakkede kidneybønner. Tilsæt paprika, engelsk sauce og bouillon og blandt det godt sammen. Tilsæt så havregryn, rasp, hakket persille og salt og peber, og rør det hele godt sammen. Lad farsen stå og trække i 30 minutter. Form herefter til 8 bøffer og grill dem på grillen sammen med de andre burgerbøffer!
Velbekomme!
OBS: dette indlæg er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: Perleøreringe. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense