Burger Med Hjemmelavede Løgringe
D. 06.08.2021Image: Pixabay, OpenClipart-Vectors
Jeg har altid været fan af løgringe, både dem man selv laver og dem man køber fra frost.
For nogle år siden havde jeg den fornøjelse at få en bruger serveret, hvor de var indeni. Se, det er en oplevelse værd! Mums, det er lækkert.
Burgeren er stadigvæk den samme med eller uden kød og med salat, dressing og alt, hvad hjertet begærer. Men det er jo altid mest lækkert, når tingene er hjemmelavet, så her får du en opskrift på hjemmelavede løgringe, du kan lave til enten at putte i burgeren eller som tilbehør.
Løgringe fra bunden (4 personer)
Ingredienser
- 3 store løg
- 2½ dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 2 dl danskvand (med brus og uden smag)
- Salt
- Ekstra mel
- Smagsneutral olie (eksempelvis solsikke eller raps)
Fremgangsmetode
Kom olien i en gryde og varm den op. Den skal cirka være mellem 180-190 grader.
Rør herefter mel, bagepulver, salt og danskvand sammen.
Det ekstra mel kommer du i en skål.
Løgene skal skæres ud i 1 cm tykkelse, hvorefter du trykker ringene ud, så de separeres.
Vend løgringene i mel og dyp dem i din dej, så de er helt dækket. Du kan lave 3-4 ad gangen.
Put herefter løgringene ned i olien. De skal stege ca. 4-6 minutter eller indtil de ser gyldenbrune ud.
Sådan forgår processen med alle sammen, hvor du til sidst står med en masse lækre løgringe, som er klar til servering.
God fornøjelse.
Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette indlæg. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Sif Jakobs smykker. Tusind tak for støtten, siger vi.