Bedste Burger Restauranter I Esbjerg (Se Listen HER!)

D. 04.11.2019
Image: Canva

Savner du en god burger, når du er i Esbjerg? Det skal du ikke. Der er faktisk mange gode muligheder for at finde en lækker burger restaurant. Vi har samlet 7 gode steder, som vi gerne vil anbefale.

Top 7: Bedste burger steder i Esbjerg

Det er ikke alle der kommer frem på søgemaskinerne, når man søger efter det bedste burger sted i Esbjerg. Vi har samlet 7, som vi har prøvet her på redaktionen. Vi vil gerne anbefale alle disse syv burger restauranter.

#1 The Burger

The Burger er det eneste sted, som har specialiseret sig for burgere. Det vil vi gerne belønne dem for, da det efter vores mening er den perfekte madret! Det skal dog lige nævnes, det er ikke stedet at tage hen, hvis du vil have god gammeldags bacon, men burgerne bliver behandlet godt der.

Restauranten er placeret i BROEN shopping, og ligger lige inden biografen. Oplagt sted at starte, inden man tager ind og ser en god film.

Adresse: Exnersgade 18, 6700 Esbjerg

#2 Butcher American Steakhouse

Denne restaurant ligger ude ved den gamle biograf i Esbjerg. Den er manges foretrukne, når man skal på en rigtig amerikansk inspireret restaurant. Her har du både mulighed for at få en lækker steak, pomfritter og ikke mindst burger. De går ikke ned på dybbelsen.

Adresse: Grådybet 71, 6700 Esbjerg

#3 Posthuset

Posthuset har samme ejere som Butchers. De har et lækkert udvalg af burgere nede i restauranten, men dette er også det bedste sted af få sliders i Esbjerg. Her kan man spise på deres bar Home Run, som ligger over restauranten.

Adresse: Torvet 20, 6700 Esbjerg

#4 Dronning Louise

Dronning Louise har i eksisteret i mange år, og ligger ligesom Posthuset og Den Niende midt på Torvet i Esbjerg. Deres burgere er ganske udmærket, men man giver også en del for den gode placering og deres store udvalg af øl.

Adresse: Torvet 19, 6700 Esbjerg

#5 Den Niende

Deres kvalitet af mad er mildest talt svingende. Det er ikke altid at man er lige heldig her, men de har dog formået at lave en god burger, og derfor er de kommet med på vores liste alligevel. Omgivelserne er gode, og de disker også op med en god rabat i ny og næ.

Adresse: Torvet 17, 6700 Esbjerg

#6 Café Frederik

Café Frederik har været en af de mest stabile restauranter i Skolegade i mange år. For nyligt udkom der en artikel, som kaldte Skolegade i Esbjerg for Danmarks klammeste gade. Det er en skam for Café Frederik, fordi det er i hvert fald ikke deres skyld. De kredser om en god burger, og de for anbefalinger med herfra Burgerimperiet.

Adresse: Skolegade 46, 6700 Esbjerg

#7 Ritas Steak- & Burgerbar

Dette er nok ikke for feinschmeckere, men har du tømmermænd og går en tur ned ad Torvegade, så kan du roligt stoppe her. Vi har i hvert fald nyt en klassisk grillbar burger hos Rita’s, men den sætter sine spor på godt og ondt.

Adresse: Torvegade 28, 6700 Esbjerg

Ja, udvalget af gode burgersteder kan ikke helt måle sig med København og Århus, men det er altså muligt at få en god burger i Esbjerg. Det er dog vores yndlings spise, så vi håber på, at der kommer flere af dem i fremtiden.

Tak til Formula Swiss

Denne artikel er lavet med støtte fra Formula Swiss. Vi vil derfor gerne sende dem et stort tak. Hos Formula Swiss kan du finde lovlig og veldokumenteret CBD-olie og høj kvalitet.

Relaterede indlæg
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
Jeg har altid været fan af løgringe, både dem man selv laver og dem man køber fra frost.Fo…
Det er lørdag aften, solen skinner, du og vennerne nyder aftenstrålerne på terrassen og de…
Bornholm også kaldet solskinsøen byder på mange lækre spisesteder! Men hvor skal man spise…
Vi kommer alle i en situation, hvor vi har lyst til at spise en god, gammeldags burger. En…
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
I de senere år er der kommet mere og mere fokus på, at vi skal spise mindre kød. Dette sku…