Top 4: De Bedste Burgere I Odense

D. 06.11.2019
Image: Canva

Odense er danmarks tredje største by, og med godt 177.000 inbyggere, så burde den fynske hovedstad være mere end garant for at tilbyde en række lækre, snaskede og velsmagende burgere, hvilket de i øvrigt også i høj grad er.

Vi har været på jagt i Odense efter de bedste burgere, og vi mener selv, at vi har fundet nogle meget kvalificerede bud. Her er vores bud på de fem bedste burgere i Odense:

1. Molotov

Den første burger, der stod distancen og tog en plads på listen, er Molotov. Molotov laver nogle super velsmagende burgere, der samtidig er meget enkle, på den gode måde.

Størrelsen på burgeren er helt perfekt, den er ikke større end man kan spise den med fingrene, men stadig rigeligt stor til at mætte. Bøffen er saftig og velstegt, og gør lige præcis det, den skal.

Fritterne er udemærket, uden at være sensationelle. Molotov er bestemt et besøg værd.

2. Burger Shack

Det første, man lægger mærke til ved Burger Shack, er den rustikke og ekstremt hyggelige stemning. Lige så hyggelig og rolig indretningen er, lige så dejlig overskuelig er menuen, hvilket altid er et plus i vores bog.

Bollen er super lækker og blød, imens bøffen er stegt medium-well. Grøntsagerne fremstår dejligt friske og nyskåret, generelt får man en opfattelse af kvalitet over hele linjen. Der er ikke så meget hokus pokus over Burger Shack, mere bare rendyrket kvalitet og håndværk.

Fritterne er i øvrigt ganske gode, og så har man valgt at drysse med en smule parmesan, hvilket giver et fantastisk twist.

3. Burger Anarchy

Har du lyst til mad fra Burger Anarchy, så har du faktisk to valgmuligheder i Odense. De har både en stand i Storms Pakhus, der er en form for streetfood marked, samt en decideret restaurant.

Nå, nu til selve burgeren. Det første, man bemærker ved deres burgere, er den enormt velsmagende bøf, der er enormt godt krydret og tilberedt. Udover en ekstremt lækker burger, så kan du også få, og hold nu fast, chedder fries med bacon.

Cheddar fries med bacon er præcist lige så lækkert, som det lyder. Det skal prøves!

4. Wham Bam Burger

Wham Bam burger er klassens nye dreng, der fås til overraskende laver priser. Og nej, vi er naturligvis ikke nede i McDonalds priser, men det er vi bestemt heller ikke i kvaliteten.

Brugeren har en ganske fornuftig bolle, bøf og dressing, generelt er burgeren solid og god, uden at være overvældende på nogen måde.

Fritterne er udemærket, tynde og saltede, men dippen er der for lidt af, så det skal man købe mere af! Generelt er det en meget gennemsnitlig oplevelse, dog er prisen under gennemsnittet, så alt i alt en rigtig god oplevelse.

Er du på et budget, så er Wham Bam Burger stedet.

Tak til avXperten
Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med avXperten, som sælger alverdens av-udstyr samt meget andet. 

Relaterede indlæg
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
Jeg har altid været fan af løgringe, både dem man selv laver og dem man køber fra frost.Fo…
Det er lørdag aften, solen skinner, du og vennerne nyder aftenstrålerne på terrassen og de…
Bornholm også kaldet solskinsøen byder på mange lækre spisesteder! Men hvor skal man spise…
Vi kommer alle i en situation, hvor vi har lyst til at spise en god, gammeldags burger. En…
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
I de senere år er der kommet mere og mere fokus på, at vi skal spise mindre kød. Dette sku…