WonderWho
Burger med rødbedebøffer

Burger med rødbedebøffer

Billede: Canva

Har du lyst til en burger, der ikke går ud over din kødfri tirsdag, og som falder i god jord hos din veganske svigerinde? Så anbefaler vi, at du serverer burgere med rødbedebøffer, der udover at være enormt lækre, også er sunde og spækket med vitaminer.

Du kan altså lave denne lidt alternative udgave af en traditionel burger, uden at skulle gå på kompromis oplevelsen. Burgeren er nem at lave og smager af mere!

Det skal du bruge

Rødbedebøffer

  • 3 dl revede rødbedder
  • 1 dl revede gulerødder
  • 1 dl havregryn
  • 1 hakket rødløg
  • 2 hakkede fed hvidløg
  • 2 æg
  • 1 tsk dijon sennep
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Smør

Andet

  • 4 burgerboller
  • 2 spsk mayo
  • 150 gram grøn salat
  • 1 avocado
  • 1 løg
  • 1 agurk
  • Cheddarost

Sådan gør du

Start med at lave bøfferne. Dette gør du ved at røre alle ingredienser godt sammen. Når dette er gjort, former du farsen til bøffer. Skulle det ske, at farsen ikke er fast nok, så kan du forsøge dig med at tilføje en smule mere havregryn.

Herefter steger du bøfferne på panden, til de er gyldne. Lav herefter resten af burgeren ved at tilsætte de øvrige ingredienser.

Tak til Curvii
Denne artikel er blevet lavet med støtte fra og i samarbejde med Curvii.dk. De forhandler de flotteste mærker, og du kan bl.a. købe kjoler, bukser, jakker og meget andet fra det populære mærke Zizzi.