Flæskestegssandwich Er Også En Slags Burger?
D. 20.11.2019Image: Pexels
Står man med valget mellem en god traditionel flæskesteg og en saftig burger, så er det så godt som umuligt at vælge. Det mener vi ihvertfald her på redaktionen. Heldigvis behøver man teknisk set ikke vælge, da men kan vælge at lave en smuk kombination af de to ting, nemlig en flæskestegssandwich!
Denne opskrift forudsætter, at du allerede har lavet din flæskesteg, da der ikke medfølger instrukser for, hvordan du laver den. Derfor er denne opskrift rigtig god, hvis du noget flæskesteg til over fra dagen før.
Omvendt kan du selvfølgelig også lave en steg med det formål at lave burgeren, hvilket kun gør den endnu mere lækker, saftig og velsmagende.
Er man ikke så meget til den alternative dressing, så slår en god hjemmerørt mayonnaise heller aldrig fejl, specielt ikke til denne ret.
Det skal du bruge
Dressing
- 1 tsk sennep
- 1 tsk. Abrikosmarmelade
- 1 tsk. Mayonaise (ikke light)
- En smule sat efter behov
- Peber, igen efter behov
Tilbehør
- ½ rødløg
- Syltede agurker
- Rødkål
Øvrige
- Flæskesteg ( Cirka 125 gram pr burger)
- 1 burgerbolle, der ikke er for blød
Sådan gør du
Start med at lave dressing. Dette gøres ved at røre mayonnaise, marmelade og sennep sammen. Herefter tilsætter du salt og peber til dressingen har den ønskede smag. Husk at gøre dette forsigtigt og med en smule ad gangen.
Når dressingen er klar, skal du lune eller riste din burgerbolle, der umiddelbart efter smøres med dressingen. Vi anbefaler, at du ikke sparer på dressingen, tværtimod!
Herefter er det blot at fylde brugeren med den lækre flæskesteg, løg, agurker og rødkål.
TIP: Har du noget sovs til overs fra dagen før, altså en brun sovs, så kan du med fordel hælde det over burgeren.
Tak til Bevco
Afslutningvis skal jeg lige sende et stort tak til Bevco, som via økonomisk støtte har gjort denne artikel mulig.