Kyllingeburger Opskrift - Nemt Og Lækkert!
D. 20.04.2020Image: canva.com
Mange mener nok, at i en burger, så skal der være en bøf af oksekød.
Men flere og flere er faktisk blevet meget glade for kylling i deres burger, og det er der god grund til.
Kylling er nemlig et fantastisk alternativ til de sædvanlige oksekødsbøffer, og så er det også en smule sundere.
I dette indlæg får du vores bud på en lækker kyllingeburger, og en hurtig opskrift på hvordan du selv kan lave den.
Opskrift på hjemmelavet kyllingeburger
Denne opskrift tager utrolig kort tid, da kyllingen tager meget kort tid at lave.
Med nogle simple ingredienser får du et utrolig lækkert alternativ til traditionelle burgere som helt sikkert vil falde i god jord hos dine gæster eller familie.
Du skal bruge følgende ingredienser:
- Kyllingefilet(500g til 4. personer)
- Tomater i skiver
- Rødløg
- Iceberg Salat
- Agurker
- Ost, fx cheddar
- Eget valg af burgerboller
- Bacon ca. 125g
- Olivenolie
- Chilimayo eller anden foretrukket burgermayo/dressing eller ketchup
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde:
- Start med at lave dine kyllinge “bøffer”. Dette gøres ved at banke dem flade og tilsætte salt, peber og paprika.
- Steg dem herefter i olie på en pande ved mellem varme i ca. 5 minutter.
- Steg bacon eller bag i ovnen.
- Varm bollerne og flæk disse.
- Læg de færdige kyllingefileter, bacon og ost på underbollen og gratiner derefter i ovnen indtil osten er smeltet.
- Imens du venter på at osten smelter smører du den øverste bolle med din valgte mayo, dressing eller ketchup.
- Tag underbollen ud af ovnen, og tilføj salat, tomater og løg.
- Saml burgeren og server straks.
- Velbekomme!
Tak for støtten
Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. I Illums Bolighus kan du b.la. Købe Kähler Balustre eller utallige andre kendte mærker til boligindretningen.