Opskrift: Sliders Med Andebryst

D. 12.11.2019
Image: Canva

Har du lyst til en anderledes burger, hvor koen er udskiftet med en god omgang and? Så skal du prøve denne slider med andebryst!

En slider er lidt ligesom en almindelig burger, bare i en noget mindre størrelse. Det gode ved slidere er, at man som oftest kan spise flere forskellige på et enkelt måltid. Lækkert, ikke?

Nå, tilbage til slideren. Denne slider er super lækker, relativt enkelt at lave, og så består hovedingredien af andebryst!

Det skal du bruge

  • 2 stk. Andebryst
  • Rosenblade
  • Peber
  • Sjerneanis
  • Chili
  • Koriander
  • 1,5 tsk. Salt
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 løg
  • 2 spsk. Hoisin sauce
  • 2 spsk. Sød chili sauce
  • 1L grøntsagsfond

Sådan gør du

1. Skær ridser i andebrystet i skindet, og gnub derefter salt og krydderier i.

2. Brun køder med skindsiden nedad. Vend kødet, når skindet er gyldenbrunt. Steg herefter med den anden side nedad i et par minutter.

3. Hak løget nænsomt og sauter det i et par minutter.

4. Tilsæt hoisinsauce og chilisauce.

5. Rør blandingen grundigt, og tilsæt fonden, til kødet stort set er dækket.

6. Dæk gryden med et låg, og lad det koge i cirka 2 timer.

7. Trevl kødet og tilsæt mere salt, hoisinsauce, chilisauce og krydderier.

8. Rør køder godt sammen med krydderierne og saucerne.

9. Form herefter bøffer af blandingen, der til sidst steges kort på panden.

10. Placer bøffen i en burgerbolle med rødløg, salat eller andet.

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel.

Relaterede indlæg
Jeg har altid været fan af løgringe, både dem man selv laver og dem man køber fra frost.Fo…
Det er lørdag aften, solen skinner, du og vennerne nyder aftenstrålerne på terrassen og de…
Bornholm også kaldet solskinsøen byder på mange lækre spisesteder! Men hvor skal man spise…
Vi kommer alle i en situation, hvor vi har lyst til at spise en god, gammeldags burger. En…
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
I de senere år er der kommet mere og mere fokus på, at vi skal spise mindre kød. Dette sku…
Der er sket lidt af et boom inden for den Aarhusianske burger-scene. Her finder man utalli…