Vegansk Burger Opskrift [Få Inspiration Til Veganske Burgere Her!]

D. 06.11.2019
Image:

Der er mange steder, hvor man ikke kan få en god vegansk burger. Det er en skam, fordi en vegansk burger kan smage noget så dejligt. Få mere inspiration her.

Vegansk Burger

Nogle af de klassiske hovedingredienser i en burger er oksekød, bacon, ost og lyst brød. Det er ikke særlig vegansk. Man kan faktisk nemt lave en super lækker burger uden disse ingredienser, og så er de ofte meget meget sundere.

Vegansk burgerbolle

Længere nede har vi givet et forslag, hvor der bliver brugt surdejsboller til en vegansk burger. Der er dog andre alternativer end at bruge brød, når man skal lave en burger. Vi har skrevet en artikel, hvor vi blandt andet foreslår avocado eller portobellosvampe i stedet for burgerbollen.

Læs vores forslag til en sund fitness burger her: Sund Fitness Burger

Vegansk "bøf"

Der er mange måder, hvor man selv kan lave sin egen veganske bøf. En af grundene til, at man ofte laver en burger til aftensmad er dog, at det er en simpel ret, og man nemt kan eksperimentere med de ingredienser man gerne vil have i.

Derfor er det ikke alle, der gider at bruge for lang tid på at lave deres egne bøffer. Heldigvis kommer der flere og flere steder, hvor man kan købe veganske bøffer. Det samme gør sig gældende med burgerbollerne.

Vegansk burger: Inspiration til opskrift

Hos BurgerImperiet må vi erkende, at alle på redaktionen spiser kød, men vi har der i hvert fald en sundhedsguru, som prøver at leve så vegansk som muligt. En af hans yndlings inspirationskilder er Mad Med Glød.

Du kan finde en masse inspiration til lækkert økologisk og plantebaseret kost på Anette Hoegs instagram. Vi har tilføjet et eksempel på en vegansk burger:

“Burgerbollerne var friskbagte surdejsboller og der var chilimayo, Spir skiveskåret ost, en planteburger, avocado, surkål, lilla spidskål, krølsalat, bøftomat og stegt tang (Søl)”

Vegansk burger opskrift

  • Surdejsboller
  • Chilimayo
  • Spir skiveskåret ost
  • Planteburger
  • Avocado
  • Surkål
  • Lilla Spidskål
  • Krøsalat
  • Bøftomat
  • Stegt tang (søl)

Ja, så nemt og lækkert kan det faktisk være med en vegansk burger. Det gode ved burgere er, at mulighederne næsten er uendelige. Vi elsker den kreativitet, men samtidig den simpelthed der er ved en god burger.

Tak til Ne2Kompagniet

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Net2Kompagniet, som via støtte har gjort denne artikel mulig. Hos Net2kompagniet kan du finde vinduer og døre i høj kvalitet, og de har gjort det hele nemt og billigt. Vil du vide mere om Net2kompagniet kan du besøge deres hjemmeside via dette link: https://www.net2kompagniet.dk/ 

Relaterede indlæg
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
Jeg har altid været fan af løgringe, både dem man selv laver og dem man køber fra frost.Fo…
Det er lørdag aften, solen skinner, du og vennerne nyder aftenstrålerne på terrassen og de…
Bornholm også kaldet solskinsøen byder på mange lækre spisesteder! Men hvor skal man spise…
Vi kommer alle i en situation, hvor vi har lyst til at spise en god, gammeldags burger. En…
Skal du have inspiration til en ny version af den kendte burger, som for en gangs skyld ik…
I de senere år er der kommet mere og mere fokus på, at vi skal spise mindre kød. Dette sku…